۱ – سابقه فعالیت اعضای سامانه اعتباریار با نهادهای مالی، شرکتهای متقاضی، کارگزاران و نهادهای ضمانتکننده موجب گردید، سامانه اعتباریار به عنوان حلقه اتصال کسبوکارها به منابع مالی فعالیت خود را توسعه دهد.
2 – عموم شرکتهای دانشبنیان در ابعاد کوچک و متوسط قرار دارند که در مسیر توسعه این شرکتها، موضوع تامین مالی جایگاه بسزایی دارد. با توجه به مقدار پائین دارائی شرکتهای کوچک و متوسط، ارائه وثائق جهت تامین مالی و دریافت تسهیلات با مشکل مواجه است. گزارشهای اعتباری تهیه شده در سامانههای اعتباریار توسط صندوقهای پژوهش و فناوری با ضمانت تعهد پرداخت تضمین میشود.
3 – مجموعه اعتباریار در طول مدت فعالیت خود همواره به عنوان همراه کسبوکارها برای دسترسی به منابع مالی بوده است و علاوه بر ارائه راهکار درخصوص تامین مالی به شرکتهای دانشبنیان، کمک به دریافت ضمانتنامه جهت اخذ تسهیلات را نیز انجام داده است. با توجه به ظرفیت اندک نهادهای مالی و ضمانتکننده درخصوص پذیرش ریسک، فرایندهای ارزیابی توانسته کمک شایان در جهت کاهش ریسک نکول و مدیریت وضعیت اعتباری این شرکتها نماید.
4 – ایجاد داشبردهای مدیریتی برای شرکتهای دانشبنیان براساس تشخیص سطح ریسک و توانمندی براساس پایگاه اطلاعاتی که وضعیت رتبه و ظرفیت شرکتهای دانشبنیان مشخص میگردد و همچنین عدم تقارن اطلاعات در زیست بوم فناوری برطرف میشود.
5 – تیم اعتباریار از قوانین و نهادهای حمایتکننده از شرکتهای دانشبنیان مانند آئین نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان، آئین نامه تضمین معاملات دولتی و قانون جهش تولید دانش بنیان در جهت توسعه این شرکتها استفاده مینماید. همچنین حسن سابقه با نهادهای دولتی نظیر معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری میتواند در پیشبرد اهداف کمک کند.